Bülow Palais, Königstraße, Dresden, Germany

Weihnachtsmarkt in Stuttgart, SchillerplatzHotel Bulow Palais Dresden photel Bulow Palais Dresden 8 photel Bulow Palais Dresden 5 photHotel Bulow Palais Dresden 2 photHotel Bulow Palais Dresden 3 phothotel Bulow Palais Dresden 6 photel Bulow Palais Dresden 7 photel Bulow Palais Dresden 9 p
Loading Maps

0% of guests recommend

0 of 5 guest rating

no review

Traveler rating

 • Excellent
  0
 • Very Good
  0
 • Average
  0
 • Poor
  0
 • Terrible
  0
Write a review

Summary

 • Sleep
 • Location
 • Service
 • Clearness
 • Rooms

Hotel Description

Cu un stil distinctiv modern și baroc, cu unul dintre cele mai bune restaurante din Saxonia este un Boutique hotel deluxe care întâmpină oaspeții cu delicii culinare și servicii atente.
HOTELUL
Acest boutique hotel este găzduit de cartierul baroc din Dresda cu străzile lui romantice, la doar 1 km de orașul vechi. Teatrul de operă Semperoper, Biserica Frauenkirche și Palatul Zwinger se află la 1,5 km de hotel.Arhitectura locatiei se potrivește armonios cu districtul istoric.
Un design elegant, cu o semnătură personală pentru cunoscători și iubitori de stil individual.
Dotarile includ un Day-SPA de 400 metri pătrati, sala de fitness cu aparate cardio moderne, 3 saune, 4 camere de tratament (tratamente contra cost). Garaj pentru parcare. Aeroportul Dresda este situat la aproximativ 7 km, stația de cale ferată Dresden-Neustadt aproximativ la 500 de metri.
CAMERA
Cele 58 de camere și apartamente sunt de calitate superioară, echipate cu materiale fine și luminoase, culori prietenoase; cabină de duș (unele cu baie), halat de baie, TV cu Sky Bundesliga, telefon, iPod docking station, minibar, Wi-Fi (fără taxa ), aparat Nespresso pentru categoria Palais Junior Suite, ziare seif, de zi cu zi și un serviciu de lustruit pantofi la sosire și un pahar de vin spumant, fructe și apă.
Palais Comfort (15) aproximativ 25 metri pătrați: cu vedere spre curte sau pe spre district.
Palais Deluxe (27) aproximativ 35 mp: spațioasă, cu baie, duș și separat WC și vederi ale străzilor romantice sau Drumul Regelui.
Palais Junior Suite (9) aproximativ 45 metri pătrați: cameră de zi și dormitor combinat;Situat la etajul 3 și cu luminatoare romantice.
Servicii de masa:
Restaurantul Caroussel cu stele Michelin oferă o bucătărie proaspătă contemporană, la cel mai înalt nivel. Bistro-ul Bülow oferă preparate din bucătăria germană în principal, precum și cafea și prăjituri de la patiseria locala. Cigar Lounge oferă o selecție largă din cele mai bune trabucuri și băuturi spirtoase.
Masa: Mic dejun tip bufet inclus.


Hotel Reviews

Hotel Nearby Hotel Bulow Palais Dresden 5*