San Marco, 1413/d, Venice, 30124 Metropolitan City of Venice, Italia

Hotel 'Bauer Palazzo'Bauer Il Palazzo 2 pBauer Il Palazzo 3 pBauer Il Palazzo 4 pBauer Il Palazzo 5 pBauer Il Palazzo 6 pBauer Il Palazzo 7 pBauer Il Palazzo 8 pBauer Il Palazzo 9 pBauer Il Palazzo 10 pBauer Il Palazzo 11 pBauer Il Palazzo 12 pBauer Il Palazzo 13 pBauer Il Palazzo 14 pBauer Il Palazzo 15 pBauer Il Palazzo 16 pBauer Il Palazzo 17 pBauer Il Palazzo 18 pBauer Il Palazzo 19 pBauer Il Palazzo 20 pBauer Il Palazzo 21 pBauer Il Palazzo 22 pBauer Il Palazzo 23 pBauer Il Palazzo 24 pBauer Il Palazzo 25 pBauer Il Palazzo 26 pBauer Il Palazzo 27 pBauer Il Palazzo 28 p
Loading Maps

0% of guests recommend

0 of 5 guest rating

no review

Traveler rating

 • Excellent
  0
 • Very Good
  0
 • Average
  0
 • Poor
  0
 • Terrible
  0
Write a review

Summary

 • Sleep
 • Location
 • Service
 • Clearness
 • Rooms

Hotel Description

Nu numai fațada gotica uimitoare impresionează oaspeții săi. De asemenea, serviciile de prima clasa sunt unul dintre multele beneficii ale acestui hotel de lux tradițional de pe Canal Grande.
HOTELUL
La câțiva pași de Piața San Marco, hotelul este ideal pentru un sejur exclusivist. Atracții cum ar fi Bazilica, sau Palatul Dogilor se regasesc la câțiva pași.Este binevenit si un tur de cumpărături prin magazinele exclusiviste. Originar din secolul al 18-lea, palatul a fost reconstruit folosind cele mai bune materiale și este dotat cu o sală de sport, saună, baie de aburi, jacuzzi în aer liber (contra cost) pe terasa de pe acoperiș, bar și restaurant.Timpul de transfer cu taxiul-barca durează aproximativ 45 de minute de la aeroport.
CAMERA
Cele 38 de camere și 34 de apartamente sunt decorate în stil venețian, cu candelabre originale, antichitati si materiale fine. Baie cu cabină de duș, uscător de păr, Halat de baie, telefon, TV cu ecran plat, unele DVD, WiFi, mini-bar, seif, aer.
Cameră Deluxe (15) aproximativ 30 metri pătrați: cameră dublă confortabilă.
Cameră Deluxe cu vedere (18) aprox 38 mp: cea mai mare parte, cu balcon și cu vedere spre canalele sau spre Rio de San Moisé.
Suită Junior cu vedere (5) de aproximativ 42 de metri pătrați: cameră de zi și dormitor combinat. Cu vedere parțiala spre canal și unele dotate cu balcoane.
Suită Executive cu vedere (6) 60mp: camera de zi și dormitor separate cu vedere la oraș și lagună. Cea mai mare parte cu balcon.
Servicii de masa:
Restaurantul gourmet Pisis servește preparate italiene. în Settimo Cielo cu cel mai mare acoperiș din Veneția și vederi spectaculoase deasupra orașului, se servește micul dejun. Cocktail-uri creative și muzică live există în barul B.
Masa: Mic dejun tip bufet inclus.