Despre noi

Având o experiență de peste 15 ani în turism, punem la dispoziția clienților și partenerilor noștri o gamă completă de servicii de calitate asociate cu vacanțele, călătoriile și orice altă formă de turism, îmbinând entuziasmul cu pasiunea și profesionalismul. Încă de la înființare, Exclusive Tour Asig își concentrează eforturile pentru satisfacerea totală a clienților, producând pachete turistice exclusiviste.

Compania noastră are în vedere numai vacanțele de excepție, pline de experiențe de neuitat, rezultate în urma unei abordări diferite a ideii de petrecere a oricărui tip de sejur. Specialiștii noștri sunt maeștri în a găsi cele mai noi și cele mai bune destinații, în a deschide noi itinerarii și a satisface cele mai pretențioase cerințe în materie de turism, indiferent că e vorba de safariuri, parcuri de distracții, vizite la cascade sau croaziere de lux. Avem în portofoliu o colecție impresionantă de hoteluri de lux și oferim programe turistice de nota 20 precum și pachete clasice de tip charter.

Suntem 24 de ore din 24 la dispoziția clienților noștri, oferim consultanță personală în alegerea vacanțelor și a destinațiilor de călătorie, păstrăm o legătură strânsă cu partenerii noștri de afaceri și, în general, respirăm turism fiindcă trăim pentru turism.

Birou p.Birou 2 pp.Birou 3 p.
poza

Sorin Andreiadis

WhatsApp Image 2020-02-18 at 13.57.09

Paul Nagy